Opleiding

Communication & Multimedia Design

Bij de studie CMD leer je digitale producten, vorm te geven en zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken voor de eindgebruiker. We leerden hier ook al veel grafisch ontwerpen en met beeld werken vandaar dat ik – sinds ik veel reis – m’n eigen foto’s en video’s maak.

Heinz Wagner

SKILLS
- WordPress
- Joomla
- CSS
- HTML5
- Adobe creative suit

Back Title

This is the content for the back of your Card.

Click Me!

Webdesign

Vanaf dat ik klaar was met mijn opleiding, toen was ik 23 jaar. Ben ik gaan webdesignen voor mijn beroep. Hier was ik zo goed in dat ik de websites van grote bedrijven heb mogen designen. Superleuk en het verdient heel goed. Zelfs zo goed dat ik de hele wereld rond kan reizen met het geld dat ik verdien. Het fijne is dat -je overal waar je internet hebt – kan webdesignen.

Afkomst

Heinz Wagner,

Dat is toch helemaal geen Nederlandse naam, hoor ik je al denken. Dat klopt, ik heb van mijn geboorte tot mijn 5de in Duitsland gewoond┬áin het piepkleine dorpje Menteroda. Menteroda is een gemeente in de Duitse deelstaat Th├╝ringen. Menteroda telt maar 2.022 inwoners. Mijn naam komt hier ook vandaan, de Duitse decoratieschilder Heinz Wagner uit de jaren ’70 was een van de bekendste mensen ooit in Menteroda.